Share
Go down
avatar
Admin
Posts : 17
Join date : 2017-03-07
View user profilehttp://proaudio.board-directory.net

Preamp test ne piano

on Wed Mar 08, 2017 8:16 pm
A mund te dalloni se cili preamp kushton $100 dhe cili kushton $4000
Degjo videon me poshte dhe percaktohu se cili preamp ju pelqen para se ti gjeni informatat e me poshtme emrin e secilit preamp dhe qmimin:
A - ART Pro MPA II  - ‎$299.00
B - AMS Neve 1073LB - €1,049.00
C - API 3124+  -  $2,715.75
D - Mackie VLZ Pro
E - SSL XLogic VHD Pre -  $1,799.00
F - GP Electronics PML200E
G - Maselec MMX-4XR -  $4,728.00
H - Prism Sound Orpheus - $4,495.00
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum