Share
Go down
avatar
Admin
Posts : 17
Join date : 2017-03-07
View user profilehttp://proaudio.board-directory.net

Top 5 Equalizer plugin-s

on Wed Mar 08, 2017 12:25 am
Kur është fjala për Equalizer në epokën moderne dixhitale eshte një sasi absolutisht e madhe e pluginave  per të zgjedhur, qe shpesh e ben me te veshtir se per cilin nga ta te percaktoheni. Sidoqe te jete me poshte kemi paraqitur Top 5 me te shitur dhe me te votuar te EQ ne vitin 2016:

1. FabFilter Pro-Q2


2. DMG Audio Equlibrum3. Slate Digital VMR


4. Tokyo Dawn Labs TDR VOS SlickEQ – Gentleman’s Edition


5.  Universal Audio UAD Pultec Passive EQ
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum