Share
Go down
avatar
Admin
Posts : 17
Join date : 2017-03-07
View user profilehttp://proaudio.board-directory.net

Grafika e Instrumentve ne spektrumin e frekuencave

on Tue Mar 07, 2017 6:34 pm
Me poshte mund te gjeni nje grafike e cila paraqet spektrumin e frekuencave per shumicen e intrumenteve.
Shpresoj qe te ju del ne ndihme sado pak qe te keni nje pasqyre me te mire per qdo instrument dhe vendin e tyre ne mix.


Last edited by Admin on Tue Mar 07, 2017 7:02 pm; edited 1 time in total
avatar
Admin
Posts : 17
Join date : 2017-03-07
View user profilehttp://proaudio.board-directory.net

Spektrum Equalizeri - Tupana

on Tue Mar 07, 2017 6:42 pm

avatar
Admin
Posts : 17
Join date : 2017-03-07
View user profilehttp://proaudio.board-directory.net

Grafika e intrumenteve ne spektrumin e frekuencave

on Tue Mar 07, 2017 6:43 pm

Sponsored content

Re: Grafika e Instrumentve ne spektrumin e frekuencave

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum